Wat kun je laten maken van een oude trouwring

U bent hier:»»»Wat kun je laten maken van een oude trouwring

Wat kun je laten maken van een oude trouwring

Wat kun je laten maken van een oude trouwring?

‘Wat kun je laten maken van een oude trouwring?’ is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Een oude trouwring is een reis door het verleden. Het verleden van je ouders, grootouders of misschien is het wel een eeuwenoud familie-erfstuk. Een oude trouwring is als bladeren door een fotoalbum langs beelden die je graag wilt terughalen. Wij vormen de oude trouwring om in een sieraad met vroegere luister of aangepast aan deze tijd: als nieuw, maar dan met herinneringen.

Wat kun je laten maken van een oude trouwring: onze mogelijkheden

Wil je een oude trouwring laten vermaken tot iets nieuws?Dan bieden we bij Goudsmidatelier Elcerlyck 1001 mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een trouwring weer tot ring om te laten smelten. Maar wat dacht je van een mooie hanger, armband of bijzondere oorbellen? Of meerdere sieraden zodat niet alleen jij, maar ook eventuele andere familieleden hier iets aan hebben.

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden

Of je nou zelf een idee of ontwerp hebt om een oude trouwring om te smelten of dat je graag gebruik maakt van onze kennis: wij helpen je graag. Vind je het leuk om het proces van omsmelting tot nieuw sieraad in kaart te hebben? Leuk, dan maken wij process foto’s zodat je met eigen ogen kunt zien hoe de oude trouwring een niet leven heeft gekregen.

2018-08-20T14:14:50+00:00