In het Elcerlyck atelier worden geen standaard sieraden gemaakt. Ieder sieraad is uniek en persoonlijk. Trouwringen symboliseren een bijzondere band. Een leven vol liefde, steun en begrip. Veel vrolijke momenten en soms ook verdrietige momenten. Luci verdiept zich in jullie wensen en creëert trouwringen die passen bij jullie liefde. Een gevoel wordt gevangen in een sieraad. 

Vanuit alle uithoeken van het land komen mensen naar Bredevoort voor het werk van Luci Aversteeg. Trouwringen met een verhaal zijn altijd verschillend. Ze worden gesmeed naar jullie persoonlijkheden, een sieraad dat voor zich spreekt. Precies zoals jullie zijn. Een trouwring straalt zekerheid uit over de liefde. Een doorlopende cirkel vertegenwoordigt een levenslange verbinding.

Luci’s werk is tijdloos

Luci Aversteeg staat bekend om haar werk. Tijdloze ringen met een eigentijds design. Minimalistisch en draagbaar. Herkenbaar handwerk en een liefdesverhaal gaan hand in hand. In het Elcerlyck atelier heeft u ruime keuze uit sieraden. Het specifieke design dat door Luci wordt gesmeed is blijvend kostbaar. Luci ontwerpt trouwringen met onconventionele materialen. Deze worden gecombineerd met zilver, goud, edelstaal en palladium.

Het symbool van liefde

Jullie liefde is speciaal, de band die je met elkaar deelt is er één uit duizenden. Het voelt niet goed om ringen te dragen die ook door zoveel andere stellen worden gedragen. Houden van kent veel verschillende vormen en uitingen, ieder stel is anders. Iedereen heeft een eigen verhaal. Luci luistert naar ieders verhalen en verwerkt de essentie van jullie liefde in de trouwringen. Speciale, passende ontwerpen.

Een persoonlijk tintje

Helemaal bijzonder, je kunt een persoonlijk tintje in de trouwringen laten vastleggen. De vingerafdruk van je partner (gedeeltelijk) in de trouwring, elkaars naam aan de binnenkant gegraveerd, het is een mogelijkheid. Ieder idee is bespreekbaar met Luci. Voor originele ideeën ben je bij haar aan het juiste adres.

Van oude naar nieuwe herinneringen

Laat oude sieraden vermaken. Er wordt zorgvuldig omgegaan met sieraden die naar het atelier worden gebracht. De stukken kunnen een belangrijke erfenis voor u zijn. Hier is Luci zich volledig bewust van. Er wordt uitgezocht welke delen bruikbaar zijn en welke delen niet. Heeft u een oude trouwring die u wilt verwerken in uw eigen nieuwe trouwringen? Dit is een mogelijkheid. Samen met Luci gaat u op zoek naar een oplossing.

Oude sieraden zijn geleefd, ze vertellen ons een verhaal. Laat uw oude sieraden vermaken en in een nieuw jasje steken. De herinneringen zijn blijvend en worden aangevuld met uw eigen nieuwe herinneringen. Een trouwring vertelt boekdelen.