Sieraden met vingerafdruk symboliseren een warme herinnering. Een rouwsieraad staat voor verbondenheid met een dierbare. Een ouder, geliefde of kind, u draagt degene voor altijd dicht bij u. Goudsmid Elcerlyck biedt u de mogelijkheid om de vingerafdruk van uw dierbare in een sieraad te laseren. Een ring, ketting of ander bijzonder sieraad. Afscheid nemen valt zwaar, de herinnering wilt u met u meedragen. Onze rouwsieraden maken dit waar.

Sieraden met vingerafdruk als herinnering

De sieraden met vingerafdruk bieden een verbondenheid. Naast de vingerafdruk kunt u ervoor kiezen om meer in het juweel te laten graveren. Een handgeschreven tekst van uw dierbare aan de binnen- of buitenzijde. Mocht u benieuwd zijn naar voorbeelden en ideeën, dan kunt u een kijkje nemen op Pinterest. Goudsmid Elcerlyck biedt vakmanschap voor alle soorten gedenksieraden. Naast de vingerafdruk sieraden hebben we assieraden, unieke erfstukken en steken we oude sieraden in een nieuw jasje. Allemaal bijzondere manieren om de herinnering in een sieraad te verwerken.

Bijzonder rouwsieraad

Sieraden met vingerafdruk zijn een bijzonder rouwsieraad. Het gemis en verdriet brengen veel zwaarte. De handgemaakte juwelen kunnen een beetje verlichting brengen in donkere tijden. Een warm aandenken dat u altijd met u meeneemt. Het sieraad wordt gevormd naar uw ideeën. Samen met u wordt een stuk ontwikkeld in de geest van degene die wordt gemist. Atelier Elcerlyck in Bredevoort geeft vorm aan uw persoonlijke herinneringen. Omdat we heel precies werken krijgt u in sommige gevallen een loep bij uw aankoop. We vinden het belangrijk dat de afdrukken op de sieraden exact overeenkomen met de werkelijke afdruk.

Handgemaakte sieraden van Atelier Elcerlyck

Atelier Elcerlyck heeft jarenlange ervaring met het maken van bijzondere sieraden op maat. Dit geldt ook voor sieraden met vingerafdruk. Wanneer u kiest voor Atelier Elcerlyck krijgt u een exclusief sieraad in uw eigen stijl. Alle sieraden worden gemaakt door een professionele goudsmid. Tijdloze, moderne stukken met een fijne draagbaarheid. Luci Aversteeg biedt vakmanschap.

Bestel uw persoonlijke sieraad

U bent van harte welkom in ons atelier in Bredevoort. Het pand is gevestigd in de Prinsenstraat 6. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18:00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wenst u een speciaal ontwerp? Maak dan even afspraak. Ons werk wordt hooggewaardeerd door onze klanten op Facebook. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken van eerder geleverd werk. Ook kunt u naar de Facebook groep vriendendiegoudsmidatelierelcerlyckleukvinden. We vertalen persoonlijke wensen in sieraden met vingerafdruk. Het sieraad zal u voor altijd dierbaar zijn.