Prachtige, unieke sieraden met een verhaal

Sieraden hebben een verhaal. Een verhaal wat al jarenlang, misschien zelfs eeuwenlang bestaat. Of een nieuw verhaal, een verhaal wat jij zelf gaat schrijven. En dat staat bij ons van Goudsmidatelier Elcerlyck ook centraal: wij ontwerpen sieraden met een verhaal. Wij verpakken de elementen uit het verleden graag in een nieuw ontwerp. Wat dit betekent? Dat wij alles samen smelten om daarna een nieuw sieraad te ontwerpen. Een sieraad dat qua design meer past in deze tijd en beter past bij jou.

Het gevoel van het verleden in een modern jasje

Sieraden met een verhaal zijn sieraden met het gevoel van het verleden, maar dan in een modern jasje. We bieden wel 1001 mogelijkheden. Waar we vroeger een trouwring van een overleden familielid omgesmolten, zijn er dit tegenwoordig vaak twee. Dé ideale manier om er samen met broers en zussen een uniek sieraad van te laten maken. Een sieraad om je als gezin weer een beetje één te voelen.

Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden wat betreft sieraden met een verhaal en de bijbehorende prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden en denken graag met je mee.