Oude sieraden vermaken

Mensen die oude sieraden willen laten vermaken, worden bij ons zorgvuldig behandeld. Het kan namelijk maar net zo zijn dat jouw erfenis bij ons op tafel komt te liggen. Wij zoeken uit wat edelmetaal is en wat onedel is en bespreken daarna samen met jou wat je wensen zijn. Dit kan aan hand van een fotoboek, sieraden uit de winkel of eigen ideeën.

Oude sieraden vermaken: een reis door het verleden

Oude sieraden zijn een reis door het verleden. Het is als bladeren door een fotoalbum, alleen komen foto’s niet tot leven en sieraden wel. Wanneer je ervoor kiest om door ons je oude sieraden te laten vermaken, kun je kiezen voor het vroegere luister of een nieuw design. En bij beide mogelijkheden blijven de herinneringen altijd bewaard en kunnen er weer nieuwe herinneringen gecreëerd worden. Sieraden met een blijvende herinnering die je voor geen goud meer kan en wil missen.

Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden wat betreft oude sieraden vermaken en de bijbehorende prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden en denken graag met je mee.