Geef letterlijk en figuurlijk liefdevol je unieke hart weg

Inside Love Goudsmid Bredenvoort Goudsmid Atelier Elcerlyck 1

Inside Love, Atelier Elcerlyck

Corona heeft ons geleerd hoe waardevol we voor elkaar kunnen zijn. Bijna niemand kan je meer een warme knuffel of liefdevolle zoen geven. En dat doet pijn. Wat normaal leek, elkaar aanraken, is nu plotseling niet meer normaal. Door alle afstand die we in acht moeten nemen, beseffen we pas hoe hard we elkaar nodig hebben en hoe graag we elkaar vast willen houden. Het hart was eigenlijk een vergeten product geworden. Nu vraagt ze in haar volle glorie weer om aandacht. Liefde voor onszelf en voor elkaar houdt ons in deze tijd op de been. We beseffen hoe belangrijk onze dierbaren voor ons zijn en ook hoe belangrijk het is om dierbaren te hebben, want sommige mensen zijn eenzaam en die willen we graag steunen. Dit besef is een mooi pluspunt te midden van de rare rollercoaster waarin we ons met corona bevinden. Daarom zet ik mijn product ‘Inside Love’ in de markt.

Inside Love

Liefde zit in iedereen en dat moet getoond en gedeeld worden. Door de negatieve kant van corona is ons duidelijk geworden dat het hart eigenlijk meer waard is dan we altijd dachten. We zijn erachter gekomen dat we ons hart continu kunnen en willen weggeven. Met Inside Love geef je haar niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk weg. Uit een vierkant of hartvormig zilveren plaatje met jouw vingerafdruk erop snijd ik een hartje. Zo ontstaan er van elk hartje twee exemplaren. Een buiten- en een binnenkant. Een van die hartjes kan je weggeven aan iemand van wie je houdt. Daarmee hoop ik dat je een traan en glimlach bij de ontvanger teweegbrengt.

Liefde is uniek

Inside Love Goudsmid Bredenvoort Goudsmid Atelier Elcerlyck 2

Inside Love, Atelier Elcerlyck

Het hartje is bedoeld voor iedereen die aan iemand zijn of haar hart wil weggegeven. Door de vingerafdruk erop krijgt het iets heel eigens, is het heel persoonlijk. En zo is liefde ook. Iemand ziet iets moois in jou en jij ziet iets anders moois in die ander. Liefde is uniek en de liefde die je weggeeft, is één op één. Je voelt wat voor iemand en dat is hartstikke fijn, maar het voelt ook kwetsbaar. Als je je hart weggeeft, kan je iemand daarmee een hart onder de riem steken, een gevoelige snaar raken. Door jouw liefde te tonen, maak je de wereld een stukje mooier. En liefde kunnen we in deze rare tijd allemaal zeker gebruiken. Het hart hebben we allemaal onbewust hard nodig. Door de anderhalve meter die we moeten bewaren en de kwetsbare mensen die we willen beschermen, kunnen we niet naar onze geliefde oma in het verzorgingstehuis of die ene zieke vriend een dorp verder opzoeken. We kunnen niet reizen naar verre familie. Met Inside Love kan je op een andere manier iemand laten weten dat je aan iemand denkt. Het is een blijvend product wat je met sier om je hals zal dragen.

Hartje uitsnijden

Wil je je hart aan een man geven of ben je een man die een hart wil weggeven? Dan kan ik uit een vierkant stuk zilver een hartje snijden. Op dat stuk staat je vingerafdruk. Het vierkante stuk geef je dan aan een man of houd je als man, het binnenste hartje geef je weg. Er zijn verschillende grootte mogelijk.

Wil je je hart aan een vrouw geven of ben je een vrouw die een hart wil weggeven? Dan kan ik een hartje uit een zilveren hart snijden. Ook hier staat je vingerafdruk op en zijn verschillende groottes mogelijk. Een van de twee hartjes geef je dan weg.

Andere vormen en afdrukken zijn bespreekbaar. Bij interesse kan je langskomen om je vingerafdruk af te laten nemen. Ik zie je graag in mijn winkel! Er moet in deze periode wel een afspraak gemaakt worden. Afspraak maken is gewenst per telefoon 0543-451825.