Goudsmid Elcerlyck regio Zelhem

Zoek jij naar een goudsmid in de regio van Zelhem? Bij goudsmidatelier Elcerlyck vind je persoonlijke sieraden die een eigen verhaal hebben. Wij bieden een onbeperkte keuze aan sieraden met een uniek en tijdloos karakter. Een verjaardag, doospel, bruiloft, geboorte of verlies van een dierbare: goudsmid Elcerlyck creëert het perfecte sieraad voor je herinnering. 

Gevarieerd aanbod sieraden bij goudsmit Elcerlyck

Goudsmid Elcerlyck heeft eindeloze mogelijkheden wat betreft persoonlijke sieraden. Ieder sieraad wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in ons eigen atelier en heeft een uniek uiterlijk. De laatste brief van een geliefde die we voor altijd vastleggen in een zilveren of gouden hanger is een mooi voorbeeld van de talrijke creaties die we realiseren. Daarnaast vind je bij ons heel wat andere rouwsieraden. Ook richten we ons op vreugde en nieuw leven, zoals een geboorte, trouw of verjaardag. Elk sieraad wordt perfect naar wens afgestemd.

Unieke sieraden van Luci Aversteeg

Luci Aversteeg creëert ontwerpen die eenvoud en draagbaarheid uitstralen. Het uiterlijk is tijdloos en gaat hand in hand met de herkenbaarheid. Dankzij het persoonlijke ontwerp hebben de sieraden een blijvend kostbaar design. Ze richt zich op stijlvolle sieraden met onconventionele materialen, die ze combineert met goud, zilver, palladium en edelstaal. 

De mooiste persoonlijke sieraden met een verhaal


In ons goudsmidatelier maken we sieraden die allemaal hun eigen, bijzondere verhaal hebben. We schrijven graag met je mee of helpen je middels een sieraad bij het creëren van een nieuw verhaal. Zo ontwerpen we een blijvende herinnering die je voor geen goud van de wereld meer wil missen. Goudsmid Elcerlyck gaat zorgvuldig, discreet en vol inspiratie te werk. Plan meteen een afspraak in met Luci Aversteeg voor het ontwerpen van een persoonlijk sieraad.

Het vermaken van oude sieraden

We ontwerpen bij Atelier Elcerlyck niet alleen sieraden, maar vermaken ook oude sieraden tot een nieuwe creatie. Dit doen we volgens onze uiterst zorgzame werkwijze, waarbij we eerst uitzoeken wat edelmetaal en onedel is. Vervolgens bespreken we samen met jou wat je wensen zijn aan de hand van een fotoboek, sieraden uit de winkel of eigen ideeën. 

Neem vrijblijvend contact op met goudsmid Elcerlyck

Ben je benieuwd geworden naar meer informatie over de verschillende mogelijkheden bij Atelier Elcerlyck, of heb je een specifieke vraag over een bepaald sieraad? Contacteer ons dan vrijblijvend via het nummer 0543 45 18 25 of stuur een e-mail naar in**@el********.nl. Nadat je contact met ons hebt opgenomen kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar het perfecte sieraad.