Nieuwsbrief december 2017

Goudsmidatelier Elcerlyck en De Klokkenmaker Jan Ubels zijn twee ambachtelijke bedrijven onder één dak, die zich sterk richten op openheid en persoonlijke benadering.

De winkel

Wanneer u binnenstapt bij één van de ateliers, ervaart u direct openheid. Door de vele machines en apparatuur voelt u ook de kracht van het ambacht. In de “open” ateliers kunt u direct meekijken met wat de horlogemaker, klokkenmaker en goudsmid doen. U staat er als het ware met uw neus bovenop, en wanneer u vragen heeft is er altijd wel iemand die u het boeiende vak van goudsmid of uurwerkhersteller uit wil leggen.

Niet alleen zijn de ateliers uitgerust met de modernste apparatuur zoals lasers en draaibanken, maar vindt u bij de horlogemaker ook een groot assortiment antieke bruikbare gereedschappen. Zo vertelt Luci Aversteeg dat ze zo min mogelijk afhankelijk wilt zijn van andere bedrijven. Door mee te gaan in de nieuwste technieken en apparatuur hoeven we geen aanspraak meer te maken op andere bedrijven die bijvoorbeeld een laser hebben. Alles kan in eigen atelier blijven.

Nu doen we dat gewoon zelf en wordt alles in eigen huis uitgevoerd waardoor de levertijd en de prijs aantrekkelijker wordt!

De klokkenmaker Jan Ubels

We doen alles met passie, waarbij we er alles aan doen om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Natuurlijk kunnen we de mooiste en de gekste dingen bedenken qua sieraden, maar waar het ons om gaat is dat het comfortabel zit, past bij de persoon zelf maar toch voorzien van een origineel en eigentijds design die jarenlang draagbaar blijft

Wij zien de klant als ambassadeur van onze bedrijven. Wanneer we goed werk afleveren, zal dit zich verder spreken. Dit kan alleen maar bereikt worden wanneer er een wederzijds vertrouwen is en er geluisterd wordt naar de wensen van de klant, waarbij we de klant zoveel mogelijk het gevoel willen geven dat ze welkom zijn.

Wilt u ook eens de mogelijkheden bekijken voor het ontwerpen of vermaken van een sieraad, maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak. Ook bij de klokkenmaker Jan Ubels kunt u terecht voor een vrijblijvend advies van uw klok of horloge.

Deze maand heeft goudsmid Atelier Elcerlyck tot en met 23 december een 30% korting actie op alle sieraden en horloges uit de winkel. Mocht u nu plannen hebben een sieraad te laten ontwerpen of vermaken, maak dan telefonisch een afspraak op 0543-451825 en kom hier langs!