Afgelopen jaar heeft goudsmid atelier Elcerlyck meerdere acties ondersteund.

De Fahari Foundation was er daar een van. Zo schrijft 1 van de vrijwilligsters;

In oktober 2017 werd ik benaderd door Lucie Aversteeg van goudsmid atelier Elcerlyck.

Ze vroeg of we met de Fahari foundation in november 2018 bij haar tijdens de dag; Beleef het Sieraad, in aanmerking wilde komen, voor promotie en verkoop van een eigengemaakt sieraad voor dit goede doel.

Elk jaar kiest ze een ander goed doel om tijdens deze dag de aandacht op te vestigen en daarmee geld binnen te halen voor dit goede doel. Een geweldige geste.

Dit wilden we natuurlijk heel graag.

In november 2017 ben ik met mijn dochter naar het weeshuis van de Fahari foundation in Kenia geweest. We hebben daar samen met de kinderen allerlei soorten armbandjes gemaakt van lint en kralen (gemaakt van klei en daarna geschilderd). De kinderen vonden het fantastisch om te doen.

Wat nog mooier is, is dat we bij Bredevoort Schittert en tijdens de dag Beleef het sieraad, bij Lucie in het atelier deze armbandjes mochten verkopen en de Fahari foundation promoten.

Wat een schitterende zaak met enthousiaste gedreven mensen. Een eer om hier een paar dagen te mogen staan voor het goede doel. Geweldig.

Ook hadden we een fantastische opbrengst.

Begin november waren we opnieuw in Kenia en hebben we van de opbrengst van de verkoop van de door hen zelf gemaakte armbandjes, 3 fietsen kunnen kopen, hebben omwonende rond het tehuis voedselpakketten mogen ontvangen.

Wat waren ze blij en wat hebben wij genoten van hun stralende gezichtjes. Heel bijzonder.

Al met al een fantastische actie. Dank je wel Lucie Aversteeg.

Mocht u nog interesse hebben in een armbandje, reageer dan snel.

Een armbandje kost slechts  € 7.50  een vrije gift is natuurlijk ook mogelijk.