Gedenksieraden laten maken door Elcerlyck

Wilt u graag gedenksieraden laten maken? Wees welkom bij Atelier Elcerlyck. In samenwerking met u maakt goudsmid Luci Aversteeg een sieraad op maat waarin de herinneringen aan uw dierbaren zijn verwerkt. Het goudsmid atelier van Luci Aversteeg is de grootste van de Achterhoek en inmiddels is haar stijl bekend door heel Europa. In het atelier maakt Luci alle soorten gedenksieraden naar wens door middel van de beste materialen. Op deze manier zal u er heel uw leven steun uit kunnen halen!

gedenksieraad

Waarom gedenksieraden?

Wanneer er een aangrijpende gebeurtenis voltrekt in uw leven, zoals het overlijden van iemand die dichtbij u stond, is het mooi om een persoonlijk gedenksieraad te laten maken. Op deze manier kunt u uw dierbare heel dichtbij u dragen. Doordat u het sieraad op uw huid draagt kunt u er volgens niet alleen steun, maar ook kracht uit halen. Hoe moeilijk de situatie ook is. Bij Atelier Elcerlyck maken we een gedenksieraad op maat, zodat u precies het sieraad krijgt wat u voor ogen heeft.

gedenksieraden

Gedenksieraden gemaakt van diverse materialen

In ons atelier in de Achterhoek kunnen wij gedenksieraden van veel diverse materialen maken. Vaak maken wij sieraden van materialen als witgoud, goud of zilver. Een combinatie van deze materialen ook mogelijk. Daarnaast is het voor ons ook mogelijk om een edelsteen, as of een haarlok in een sieraad te verwerken. Op deze manier weet u zeker dat u uw dierbare voor altijd dichtbij u heeft. Voor het ontwerpen en bespreken van de mogelijkheden voor een gedenksieraad kunt u een afspraak maken en langskomen in ons atelier.

Mogelijkheden gedenksieraden

Bij Atelier Elcerlyck zijn er veel mogelijkheden op het gebied van gedenksieraden. U kunt bijvoorbeeld een ring, hanger of bedel met een vingerafdruk laten maken. Wilt u een sieraad met een haarlok of as erin verwerkt? Ook dat kan! Natuurlijk kunt u ook door ons van bestaande sieraden, zoals trouwringen, een nieuw sieraad laten maken. Of u nu op zoek bent naar een gedenksieraad in de vorm van een armband, ketting, hanger of ring: u bent bij Atelier Elcerlyck aan het juiste adres. Wij maken ieder gedenksieraad naar wens!

Gedenksieraad op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een gedenksieraad op maat of een van onze andere producten? U bent welkom bij Elcerlyck. Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier of heeft u een andere vraag? U kunt contact met ons opnemen via 0543-451825 of een e-mail sturen naar in**@el*******.nl. U bent van harte welkom!

gedenksieraad

Huisregels Atelier Elcerlyck

In het atelier hebben we een paar huisregels, waardoor we onze klanten altijd de beste service en aandacht kunnen geven. Hieronder hebben we ze op een rijtje staan.

  • Voor ontwerpen is een afspraak maken noodzakelijk
  • Het intakegesprek is gratis en duurt maximaal 2 uur
  • De door ons vervaardigde of verstrekte ontwerpen, tekeningen, berekeningen, beschrijvingen, modellen en overige geleverde en daarvoor in aanmerking komende prestaties, blijven het intellectueel eigendom van de ontwerper/ ondernemer, Luci Aversteeg.
  • Verveelvoudiging of openbaarmaking van voornoemde goederen en/of producten, zonder voorafgaande toestemming van de ontwerper is niet toegestaan
  • Prijsopgaven blijven in verband met het fluctueren van de koers van het materiaal 1 week geldig
  • Minimale afwijkingen ten aanzien van het ontwerp, monster en model kunnen de ontwerper niet worden tegengehouden.