Geboortehanger verguld zilver

Geboortehanger verguld zilver

Wilt u een geboortesieraad op maat laten maken? U bent aan het juiste adres bij Atelier Elcerlyck. Of u nu een geboortering, een geboorteketting of de geboorte van uw kind wilt vieren met een mooie hanger: wij maken het graag naar wens voor u! Het goudsmid atelier van Luci Aversteeg is de grootste van de Achterhoek en inmiddels is haar stijl bekend door heel Europa. In het atelier maakt Luci alle soorten geboortesieraden op maat door middel van de beste materialen. Op deze manier zal u er heel uw leven plezier van hebben.

Waarom een geboortesieraad?

Een geboorte van een kindje is natuurlijk een van de mooiste en meest bijzondere dagen uit het leven. Wat is er mooier om zo’n moment voor altijd vast te leggen en voor altijd bij je te dragen door middel van een geboortesieraad? Een geboortesieraad maakt Atelier Elcerlyck voor u op maat en op deze manier krijgt u precies het sieraad wat u voor ogen heeft. Of u nu een sieraad met een initiaal of een sieraad met daarin moedermelk of een haarlok wilt, het is mogelijk.

Geboortesieraad van diverse materialen

Naamarmband kleinkind

Naamarmband kleinkind

In ons atelier werken wij met veel verschillende materialen om onze sieraden te maken. De meest gebruikte materialen zijn zilver, goud en witgoud. In Atelier Elcerlyck kunt u zelf bepalen van welke materialen u een sieraad wil hebben. Natuurlijk is ook een combinatie van materialen of een combinatie met edelstenen mogelijk. Voor het ontwerpen en bespreken van de mogelijkheden voor een geboortesieraad kunt u een afspraak maken en langskomen in ons atelier.

Soorten geboortesieraden

Een geboortesieraad zal een blijvende herinnering van de geboorte van uw kind of kinderen zijn. Er zijn vele opties mogelijk. Denkt u hierbij aan een hanger met de initialen van uw kind of kinderen, een ring of oorbellen met daarin een geboortesteen. Of wat dacht u van een sieraad met daarin moedermelk of een haarlok verwerkt? Wanneer u op zoek bent naar een ketting, een armband, oorbellen, een hanger of een ring bent u bij Atelier Elcerlyck aan het juiste adres. Wij maken ieder geboortesieraad op maat voor u.

Geboortesieraad op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een geboortesieraad op maat of een van onze andere producten? U bent welkom bij Elcerlyck. Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier of heeft u een andere vraag? U kunt contact met ons opnemen via 0543-451825 of een e-mail sturen naar in**@el*******.nl. U bent van harte welkom!

Huisregels Atelier Elcerlyck

In het atelier hebben we een paar huisregels, waardoor we onze klanten altijd de beste service en aandacht kunnen geven. Hieronder hebben we ze op een rijtje staan.

  • Voor ontwerpen is een afspraak maken noodzakelijk
  • Het intakegesprek is gratis en duurt maximaal 2 uur
  • De door ons vervaardigde of verstrekte ontwerpen, tekeningen, berekeningen, beschrijvingen, modellen en overige geleverde en daarvoor in aanmerking komende prestaties, blijven het intellectueel eigendom van de ontwerper/ ondernemer, Luci Aversteeg.
  • Verveelvoudiging of openbaarmaking van voornoemde goederen en/of producten, zonder voorafgaande toestemming van de ontwerper is niet toegestaan
  • Prijsopgaven blijven in verband met het fluctueren van de koers van het materiaal 1 week geldig
  • Minimale afwijkingen ten aanzien van het ontwerp, monster en model kunnen de ontwerper niet worden tegengehouden.