Geboortehangers Groenlo

Wil je een mooie, blijvende en persoonlijke herinnering aan de geboorte van je kindje? Goudsmidatelier Elcerlyck kan een geboortesieraad op maat voor je maken, zoals bijvoorbeeld een geboortehanger. Deze geboortehanger kunt je altijd dicht bij je hart dragen, waar je ooit je kindje droeg. Daarmee staat het geboortesieraad symbool voor de liefde tussen jou en je kind.

Je kunt zelf een ontwerp uitzoeken, dat wij voor je uitvoeren, zodat de geboortehanger daadwerkelijk op maat gemaakt wordt. Ook kunnen we deze nog graveren of laseren met de naam van je kindje. Zo kunnen we voetafdruk, handafdruk en vingerafdruk in het sieraad laseren. Ook met een inktafdruk kunnen we persoonlijke sieraden voor u maken. Daarnaast is het mogelijk om een sieraad te maken met moedermelk. Dit maakt dat het sieraad nog net iets meer symbolische waarde heeft.

Voor geboortehangers te Groenlo en andere mooie geboortesieraden staat Elcerlyck graag voor je klaar.

Origineel Kraamcadeau

Een geboortehanger is niet alleen een bijzonder sieraad om voor jezelf te bestellen, het is ook nog een erg origineel kraamcadeau. Ken je een aanstaande moeder? Geen kraamcadeau is mooier dan een cadeau dat precies afgestemd is op degene die het krijgt. Als je haar goed genoeg kent, kunnen we in overleg iets maken waar ze heel gelukkig mee zal zijn.

Geboortesieraden voor vaders

Ook voor vaders kan een sieraad na de geboorte veel betekenis hebben. Dat hoeft niet per se een geboortehanger te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een ring of een armband zijn, als dat beter bij de vader past. Ook kan een sleutelhanger voor vaders een mooie herinnering zijn.  Wij denken graag met je mee om ook het geboortesieraad voor vaders zo goed mogelijk te laten passen. Daarom kunnen wij met recht zeggen dat wij sieraden op maat maken, afgestemd op ieders wensen.

Uiteraard is een geboortesieraad ook een mooie herinnering voor oma, opa, peettante en peetoom.

Neem nu contact op!

Zoek je geboortehangers in regio Groenlo? Of wil je meer weten over de andere geboortesieraden die je bij Elcerlyck kunt laten maken? Wij maken een sieraad voor je dat je voor geen goud wilt missen. Neem daarom eens contact met ons op voor meer informatie. Ook kun je natuurlijk eens vrijblijvend komen kijken bij ons atelier in Bredevoort. Hieronder kun je vast wat foto’s met voorbeelden van onze geboortehangers bekijken.